Kiełbasa ręcznie wyrabiana 0,25 kg
Opis
- bez dodanych: fosforanów, stabilizatorów, wzmacniaczy smaku, przeciwutleniaczy ,
- WYSOKA ZAWARTOŚC BIAŁKA
- Do wyprodukowania 100 g użyto 121 g mięsa wieprzowego
Tradycyjna technologia produkcji pozwala na otrzymanie kiełbasy kruchej o wyraźnym posmaku wędzenia i trafnie dobranych przypraw. Znakomita jako zimna przekąska lub jako dodatek do kanapek. Kiełbasa wieprzowa naturalnie wędzona jak wszystkie produkty z serii. Wśród innych wyróżnia się mocniejszym wędzeniem a co za tym idzie grubszą skórką. Produkt idealny gdy poszukujesz produktów oryginalnych, TRADYCYJNYCH
Składniki: mięso wieprzowe, przyprawy (zawierają gorczycę) i ich ekstrakty, glukoza, cukier, sól, aromaty, czosnek świeży, pieprz czarny, dym wędzarniczy. Osłonka jadalna (jelito wieprzowe). Może zawierać: gluten, mleko (łącznie z laktozą), seler, soję. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Szczegóły produktu
Termin przydatności | 30 dni liczonych od dnia produkcji |
Cena brutto za kilogram | 44,00 |
Rodzaj mięsa | wieprzowina |
Temperatura przechowywania | 2-7 stopni C |
Waga 1 sztuki/opakowania | 0,250 g / 2 sztuki w opkowaniu |
Bez dodatków E | Bez fosforanów Bez dodanych azotynów sodu Bez dodanych barwników i glutaminianu sodu |
Do wyprodukowania 100g produktu użyto | 111g |
Wartości odżywcze | Wartość energetyczna:1673 kJ / 404 kcal Tłuszcz:35g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:14g Węglowodany:2,1g w tym cukry:0,6g Białko:20g Sól:3g |
Alergeny | Gorczyca |
Może zawierać | gluten, mleko (łącznie z laktozą), seler, soję |