Kiełbasa Dębowa Krucha 0,45kg
Opis
Wyprodukowana z chudego mięsa wieprzowego kiełbasa dębowa to kiełbasa w naturalnych jelitach wieprzowych formowanych na kształt wianka. Dębowa wyglądem przypominająca popularną kiełbasę jałowcową ze względu na kształt, jednak różni ją znacznie sposób wędzenia i doprawienia. Tradycyjna technologia produkcji pozwala na otrzymanie kiełbasy kruchej o wyraźnym posmaku wędzenia i trafnie dobranych przypraw. Znakomita jako zimna przekąska lub jako dodatek do kanapek. Produkt idealny gdy poszukujesz produktów oryginalnych, TRADYCYJNYCH
- Bez glutaminianu sodu, fosforanów
- Z dodatkiem świeżego czosnku i pieprzu
- Do wyprodukowania 100 g użyto 107 g mięsa
- Bez dodanych glutenów, soi
BEZ DODANEGO GLUTENU
Termin przydatności od dnia produkcji: 30 dni pakowane termicznie
W opakowaniu 2 sztuki
Waga 1 opakowania: 0,45kg
Temperatura przechowywania: 2-7 stopni C
Gatunek mięsa: WIEPRZOWINA
Składniki: mięso wieprzowe, przyprawy, dekstroza, białko serwatkowe z mleka, laktoza, sól, regulator kwasowości kwas cytrynowy, ekstrakt drożdży, stabilizator octan sodu, tłuszcz drobiowy z kurczaka, aromaty, ekstrakty przypraw, czosnek świeży, pieprz czarny, substancja konserwująca azotyn sodu, dym wędzarniczy. Osłonka jadalna (jelito wieprzowe). Może zawierać: gluten, gorczycę, seler, soję. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 1016 kJ / 244 kcal, tłuszcz 18g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,2g węglowodany 0,9g w tym cukry 0,6g białko 19g, sól 2,3g
Wartość energetyczna: 1011 kJ / 242 kcal Tłuszcz:18g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:7,1g Węglowodany:1g w tym cukry:0,6g Białko:19g Sól:2,2g
Szczegóły produktu
Cena brutto za kilogram | 54,89 |
Waga 1 sztuki/opakowania | 0,45 kg |
Temperatura przechowywania | 2-7 stopni C |
Rodzaj mięsa | wieprzowina |

