Chorizo 0,25KG

Cena: 14,94 zł 14.94
ilość szt.
* - Pole wymagane

Opis

  • Do wyprodukowania 100 g użyto 135 g mięsa wieprzowego - kl.I 

Kiełbasa surowa długo dojrzewająca (min. 3 tyg). Kiełbasa bardzo pikantna smakuje na pieczywie, z jajecznicą, z zupą krem czy na pizzy. Można podsuszyć. Nasze CHORIZO jest efektem długiego procesu dojrzewania kiełbasy ( min. 3 tygodnie), w specjalnej komorze dojrzewalniczej, w której panują ściśle określone warunki temperatury, wilgotności i przepływu powietrza. Są to warunki maksymalnie zbliżone do klimatu panującego w ciepłej Hiszpanii. Polecamy przechowywać poza lodówka w suchym miejscu. Wtedy kiełbasa podeschnie i nabierze znakomitego aromatu. Smakuje jako dodatek do: zupy, spaghetti, jajecznicy, sałatki, naleśników....


Termin przydatności: 90 dni pakowane termicznie

Cena brutto za kg: 59,77
Waga 1 sztuki: 0,25kg
Temperatura przechowywania: 12-24 stopni C
Gatunek mięsa: WIEPRZOWINA

 

Szczegóły produktu

Rodzaj mięsa wieprzowina
Temperatura przechowywania 12-24 stopnie C
Waga 1 sztuki/opakowania 0,25kg
Do wyprodukowania 100g produktu uzyto: 135g
Składniki mięso wieprzowe,tłuszcz wieprzowy,sól,mieszanka przypraw i ekstrakty przypraw,glukoza,wzmacniacz smaku glutaminian monosodowy,cukier,przeciwutleniacz askorbinian sodu,stabilizator difosforany,barwnik czerwień koszenilowa,kultury bakterii,substancja konser
Może zawierać: gluten, gorczycę, mleko (łącznie z laktozą), seler, soję.

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (2)

21 marca 2018

Wędlina którą warto mieć w lodówce. Często uratowała przy nagłej ochocie na coś smacznego do podjadania a goście zachwyceni

5 października 2018

Uwielbiamy, uwielbiamy, uwielbiamy. Super produkt moze leżeć w lodówce i dojrzewać. Używamy do sałatek, zup, jajecznicy. Orginalny smak

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl