Wielu z naszych klientów zapewne zna Biegunową kiełbasę białą parzoną. My jesteśmy z niej bardzo dumni i szczerze polecamy każdemu. Dlaczego tak jest?
ponieważ stosujemy wyłącznie przyprawy naturalne – majeranek, czosnek, sól

proces przetworzenia jest ograniczony do rozdrobnienia, wymieszania mięsa z przyprawami, nadziania w naturalne jelita i sparzenia

zawartość mięsa 93% – korzystamy wyłącznie z mięsa pochodzenia polskiego

nie każdy może jeść kiełbasy wędzone….dlatego idealnym rozwiązaniem są kiełbasy białe parzone lub białe surowe ( do sparzenia w domu)

dzieci uwielbiają wersję cieniutką - BIAŁĄ PARZONĄ DELIKATESOWĄ, która ma identyczny skład jak Biała Parzona - różni się tylko tym, że jest cieniutka i kojarzy się dzieciom z parówkami. Może warto wprowadzić trochę odmiany fanom paróweczek?
Mamy nadzieję, że przekonaliśmy niezdecydowanych